Hoe werk ik?

Omdat ik het heel belangrijk vind dat er een klik tussen ons is en dat jij vertrouwen in mij hebt maken we eerst een afspraak voor een kort kennismakingsgesprek. Als jij daarna besluit om een coachingstraject met mij aan te gaan, maken we een afspraak voor een intake. Daarvóór vraag ik je om alvast een vragenlijst in te vullen. De informatie hieruit neem ik mee tijdens de intake en daarna. Tijdens de intake gaan we ons verdiepen in jouw hulpvraag en een plan maken.

Een gezonde leefstijl bestaat in ieder geval uit verantwoord eten en beweging. Maar ook een balans tussen werk en ontspanning, zingeving in wat je doet, sociale contacten en een goede nachtrust zijn heel belangrijk. Ik zie vaak dat het één het ander beïnvloedt en daarom kijk ik als leefstijlcoach naar jou als mens in totaliteit. Ik zal je tijdens het coachingstraject, waar nodig, ook adviezen geven voor een gezonde leefstijl.

Tijdens de coachgesprekken zal ik in een sfeer van vertrouwen je gedrag spiegelen, af en toe confronterend zijn en je laten zien en voelen wat jouw valkuilen zijn maar vooral ook waar je kwaliteiten, mogelijkheden en kansen liggen. Lachen is gezond en geeft ontspanning en ruimte in je hoofd. Je zult bij mij ook gepaste humor op z’n tijd vinden. Ik nodig jou uit om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor jouw veranderproces en voor de afspraken die we samen maken.