Ada als coach

Op een bepaald moment in mijn leven zette ik de stap om een coach in te schakelen. Ik had het even nodig en het heeft me veel gebracht.
Zij liet mij onder andere ontdekken wat mijn valkuilen maar ook mijn levenswaarden en talenten zijn. En hoe ik die goed kan inzetten.

Mijn leven lang heb ik al oprechte belangstelling in mensen. Wat beweegt ze? Waarom doen ze zoals ze doen en wat maakt elk mens uniek? Mijn positieve ervaring met bovengenoemde coach en de inzichten die ik heb gekregen over mijzelf zijn voor mij de reden waarom ik nu zelf coach ben. Ik ben dankbaar dat ik anderen nu ook kan helpen. Coaching is een prachtig middel. De kracht om te veranderen zit echt in jezelf! Dat ga je ontdekken en dat geeft zelfvertrouwen, lef en doorzettingsvermogen. Het is af en toe hard werken maar als je gemotiveerd bent levert het veel op! Dat gun ik jou van harte!

Mijn kernwaarden

Mijn kernwaarden zijn betrokken, open en eerlijk, doortastend, zorgvuldig en creatief.  Ik heb een groot empathisch vermogen waardoor ik een situatie goed kan aanvoelen en analyseren. Ik ga uit van de positieve waarden in de mens en benader een ieder met respect. Ik word heel blij als ik zie dat mensen stappen gaan zetten naar een vitaler en gelukkiger, tevreden leven.

Kennis en ervaring

Tijdens mijn werk, opleiding en in mijn privéleven heb ik veel ervaringen opgedaan en geleerd over de mens maar ook over mijzelf als mens. Opleidingen (hbo) die ik heb gevolgd zijn onder andere Personeelsmanagement, Mental coach en Leefstijlcoach. Naast mijn coachpraktijk werk ik parttime als personeels – en organisatieadviseur. Ik hou me vooral bezig met gezondheidsbeleid, loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Tijdens dit werk kijk ik ook met medewerkers naar hun valkuilen en kwaliteiten, beperkingen en mogelijkheden en geef ik advies over hun leefstijl. Daarnaast geef ik management en organisatie breed advies over aspecten als gezondheid, veiligheid en welzijn.